Ik keerde mijn angsten de rug toe

Ik dank al mijn leermeesters die reeds mijn pad zijn gekruist, maar in het bijzonder ‘Katrien’!

Zij kwam op een moment dat ik mij heel eenzaam voelde. Angst en pijn hadden ‘mijn plaats’ ingenomen alsof ‘IK’ niet meer bestond. Ik kon niet meer groeien, zat helemaal vast.

Katrien leerde me terug ontspannen om zo opnieuw de bovenhand te krijgen en mijn angsten de rug toe te keren.  De oefeningen die ik heb meegekregen zijn als een verborgen schat waar ik enkel de sleutel van heb, die ene chocotoff in jouw broekzak die je terugvindt wanneer je een onweerstaanbare drang hebt naar iets zoets.

Dankzij jou weet ik niet gewoon dat ik goed bezig ben, ik voel het ook!

Ik blik terug met een heel warm gevoel en heimwee naar de comfortabele zetel 😉

Dank u wel, lieve Katrien

Knuffel, A Gent

Deel deze post