Hypnotherapie getuigenis burn out

Dag Katrien,

Na 20 jaar werken in de zorgverlening en ‘moederen’ in mijn eigen gezin was ik uitgezorgd. Het kooltje was opgebrand, burned out…

Ik leefde op automatische piloot, deed alles ‘omdat het moest’, werd zeer emotioneel thuis, negatief en zuur naar mijn omgeving toe en had nergens echt ‘goesting’ voor.

Het enige gevoel dat ik echt voelde was dat ik er alleen voor stond, dat ik verantwoordelijk was voor het welzijn en het geluk van mijn man, kinderen, vriendinnen, cliënten,… en dat er niemand was die zorg draagt voor mij (wat niet overeenkomt met de realiteit).

En toen kwam ik bij Katrien terecht… Zij stelde een aantal gerichte vragen en ging van daaruit met mij aan de slag tijdens de hypnosesessies om een aantal zaken in mijn onderbewuste te ‘resetten’. En met succes ! Vandaag kan ik zeggen dat ik terug ‘goesting’ heb om dingen te doen, nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Een ‘burn out’ heeft doorgaans niet alleen met je werk te maken. Het gaat voor mij ook gepaard met hoe ik in het leven sta en hoe ik me opstel tegenover anderen. Ervaringen uit het verleden, kunnen je gedrag van vandaag beïnvloeden. Ervaringen die in je onderbewuste opgeslagen zijn en waarvan je je niet bewust bent op dit moment. In hypnose kan Katrien je laten terugkeren naar zo’n moment uit het verleden. Dat is niks om bang voor te zijn, maar het levert wel vaak verrassende antwoorden op !

Het fijne van hypnotherapie is dat niet alles ‘platgeredeneerd’ wordt. Je gaat niet eindeloos op zoek naar oorzaken en gevolgen, je laat het gewoon gebeuren…

Katrien geeft je ook ‘tools’ mee waar je thuis kan op terugvallen om bv. tot rust te komen. Een zegen !

Ik ben blij dat onze wegen gekruisd hebben…

Katrien, nog eens een hele dikke merci voor je hulp !

I, volwassene, Kalken

Deel deze post