Alles was zwaar

ik was moe, zo moe. Alles was zwaar, ik weende voor niets. Ik sliep niet meer en nam slaappillen. Ik was al 6 maanden aan het rusten, de dokter zei dat ik een burnout had… ik ging naar de yoga en daar gaf iemand mij het kaartje van Katrien. 4 weken stond het kaartje op mijn kast. Gelukkig vond ik de moed om contact op te nemen. Want nu nog eens 6 maand later sta ik weer helemaal in mijn kracht.

Katrien leerde me om mijn energie juist te gebruiken en grenzen te stellen. En vooral dat het niet PERFECT moet zijn. Ze leerde me om de lat zo hoog niet te leggen. Want inderdaad, het begon allemaal al van jongs af aan….Het zat daar allemaal al 45 jaar alleen het werd groter en groter tot ik helemaal vast zat. Wat hebben we dit mooi hersteld, wat was het fijn om tijdens de laatste sessie die nieuwe weg op te gaan lichter en lichter zoals Katrien het zei. Zo voel ik me nu ook. Lichter, en toch krachtig. Wat ben ik blij dat jij op mijn pad kwam Katrien!

R uit Ninove

Deel deze post