Ik had een grote eetstoornis

Ik had een grote eetstoornis. Het lukte niet om rustig aan tafel te zitten en te genieten van een gezonde maaltijd. Alles dat niet perfect liep triggerde mij. En gaf mij een drang naar suiker, snoepgoed, chocolade…verschrikkelijk, de hele dag door! Die had ik nodig om er te staan, om zogenaamd kracht te krijgen, maar het ondermijnt uw hele systeem, en geeft vroeg of laat gezondheidsproblemen.

Sinds ik bij Katrien ging, ben ik tot een groot besef gekomen dat ik mijn mentaal computertje diende te herprogrammeren. Door de hypnose is dit gelukt, heb ik weer innerlijke rust, en geen eetbuien meer. Vervolgens ben ik als klein kind ooit achtervolgd geweest. Ook dit heeft Katrien behandeld met hypnose. Ook deze angst is volledig weg. Zo kan ik mij ‘s avonds op straat begeven, zonder voortdurend angstig te moeten kijken of er iemand mij mogelijks zou achtervolgen.

A uit Evergem

Deel deze post