Ik leefde niet voluit

Ik ben 60 jaar en voelde al zo lang dat ik vast zat, mezelf beperkte, niet voluit leefde. Na m’n scheiding bleef ik ook aan mezelf twijfelen. Telkens ik contact met iemand probeerde te hebben voelde ik dat verlatingsangst me vasthield. Ik had een totale identiteitscrisis. Na een operatie voelde ik me ook energetisch uitgeput. Mijn vader stierf toen ik 7 was, hij was m’n held waar ik nooit afscheid had kunnen van nemen. Ik had last van fybromialgie met constant pijn. Bovendien had ik het gevoel nergens bij te horen. Ik had al zoveel therapieën gedaan. Maar ik bleef vastzitten. Tot ik mijn verhaal aan Katrien vertelde.

Het is ongelooflijk hoe ze me aanvoelde en de juiste woorden wist te vinden tijdens de hypnose sessies. Wonderlijk en ontroerend waar ze me naartoe bracht. Haar krachtdadige aanpak en diepe betrokkenheid hebben mij geraakt en heel veel deugd gedaan. Hoe ik in 6 sessies meer in mijn kracht ben gekomen en uit mijn kind-angsten en -overtuigingen ben kunnen stappen is een wonder. Ik ben ook dankbaar voor wat ze me heeft meegegeven: handvaten om de positieve wending in mezelf te ondersteunen en te bestendigen. Daardoor voel ik me dichter bij mezelf en kan ik positiever en voller in het leven staan. M’n pijn is enorm verminderd. Vooral ik leef nu vrij, zonde spanning en angsten. Mensen rondom me zeggen zelfs hoe ik nu straal. Kortom Katrien is een cadeau voor jezelf. En zo is het!

K uit Drongen

Deel deze post