Eetproblemen bij mijn kind

We willen je hartelijk danken voor de behandeling van mijn dochter. Het probleem bij de wortel (de oorzaak) te genezen. Wat op overgewicht lijkt bij een twaalfjarige, lijkt in de eerste plaats geen ziekte maar als het uit de hand loopt als puber kunnen er wel ernstige gezondheidsproblemen aan vast hangen.

Hormonale onregelmatigheid, gemoedstoestand gaat achteruit, er wordt uit compensatie meer gegeten, zelfvertrouwen ebt weg en er wordt vooral niks tegen papa of mama gezegd. De stap zetten naar deze methode van behandelen was voor mij als moeder moeilijker dan de behandeling voor m’n dochter zelf. Toch, het klikte van het eerste moment dat ik Katrien aan de lijn had. Voor m’n dochter was hypnotherapie de meest aangename en doeltreffende oplossing. Overgewicht is vaak het gevolg van onverwerkte emoties, gebrek aan zelfzekerheid, bepaalde gebeurtenissen,…. Ik wist geen raad meer en wou niet blindelings naar diëtisten lopen.

M’n kind veranderde al tijdens de behandeling, beetje bij beetje. Nu de (3) sessies achter de rug zijn voert ze de geleerde oefeningetjes zorgvuldig uit en doet het ook graag. Wanneer ik haar zie lopen is het alsof ze geen zware rugzak meer draagt. Ze ziet er als het ware al ‘lichter’ uit, positiever, nog niet over haar gewicht gesproken maar ook dat zal verbeteren. Ze houdt zich nu aan de normale porties. Een tweede derde bord is niet meer nodig. Zegt haar uitgesproken mening in de leerlingenraad,…. Kortom, ik zie dat ze gelukkig is en dat is het belangrijkst.

Deel deze post