Bloosangst is mijn probleem

Op facebook had ik bij één van mijn vrienden Katrien haar site zien passeren en ik dacht meteen van “dat is nu iets dat ik wil proberen”. Ik luisterde naar mijn buikgevoel en belde meteen voor een afspraak. Bloosangst was namelijk mijn probleem. Al sinds mijn kindertijd had ik er last van. De basis daarvan ligt natuurlijk aan een tekort van zelfvertrouwen. Mijn bloosangst was de laatste jaren zo erg toegenomen dat ik met moeite aan een kassa kon staan zonder rood te worden. Ik wist dat het tussen mijn oren zat en ik wou en moest er vanaf! Katrien heeft dat heel goed aangepakt. Ze heeft gewerkt op mijn onderbewustzijn, we zijn terug gegaan naar mijn verleden en heb kunnen loslaten en zo is mijn zelfvertrouwen weer toegenomen. Nu sta ik meer in mijn kracht en mijn rood worden heb ik veel meer onder controle. Dankjewel lieve Katrien!

Zoals je leest is mijn rood worden veel verminderd. Boodschappen doen gaat mij veel beter af nu 🙂 zelfs voor een groep praten gaat al weliswaar zonder rood te worden.

Nog eens een dikke merci en ge zijt een sympathieke madam!

Groetjes,

S uit Sint-Amandsberg

Deel deze post