Alleen zijn was moeilijk

“Ik ben weduwenaar, 69 jaar en kon het alleen zijn niet gewoon worden.?Slapen lukte niet meer, had enorme angsten en stress. Nam pillen om te slapen en te kalmeren. Ik ben bij Katrien onder hypnose geweest en zij heeft mij weer rust gebracht in mijn leven. Mij geleerd hoe ik mezelf tot rust kan brengen. Mijn angsten zaten er al van in mijn kindertijd ook al wist ik dat niet. Katrien heeft me weer leren ontspannen, slapen, vrij van angst leven. Mijn hart en gevoel zijn nu helemaal anders.

Ik leef terug zonder afhankelijk te zijn van pillen. Met zelfvertrouwen en een veel beter gevoel. Ongeveer een jaar later merkte ik dat ik terug wat onzeker werd, geen contacten meer durfde leggen en er weer een lichte angst kwam. Ik belde met Katrien , ze heeft me terug een boost gegeven onder hypnose. En nu gaat het weer veel beter. Bedankt Katrien!”

G uit Aalst

Deel deze post